Ons verhaal

Handmade

Vanuit verschillende continenten werken wij samen met onze local artisans. We komen tot mooie designs en realiseren dit tot unieke en duurzame treasures. Alle items worden hangemaakt.

Natural materials

Alle items worden gemaakt van natuurlijke materialen.

Daarnaast zorgen we ervoor dat ook het verpakkingsmateriaal en onze reclame volledig gemaakt is van natuurlijke materialen, gerecycled of ethisch verantwoord is.

Selected and created with care

Treasure Hunt Amsterdam selecteert en/of designed alle items zorgvuldig om zo tot een  unieke eigen collectie van handgemaakte items te presenteren. 

Treasure Hunt Amsterdam streeft ernaar een duurzaam, ethisch verantwoord en fair trade shop te zijn dat unieke items met een eerlijke prijs aanbiedt.

Lisanne Bournas

Lisanne Bournas

Owner and Treasure Hunter

Mijn passie begint bij de nooit eindigende zoektocht naar onontdekte schatten wereldwijd.

Struinen door smalle straatjes, drukke markten en chaotisch grote steden. Van ontwerpen met lokale ambachtslieden, het selecteren van items, import en transport tot de presentatie in de (web)shop, dat is mijn uitdaging.

Ik nodig je uit om met me mee te gaan in de reis door de wereld. Langs Egyptische culturen, het Nabije Oosten, het authentieke Afrika en het mystieke India en Azië.

All with care selected and created by TREASURE HUNT AMSTERDAM.